user_mobilelogo

Webshop in onderhoud

Op dit moment is de webshop in onderhoud. Het is mogelijk een beperkt aantal producten via het bestelformulier te bestellen. Uiteraard kunt u mij altijd bellen, mailen of app'en over wat ik allemaal kan leveren. De webshop volgt snel.

Wel veel op Facebook!

Op Facebook zijn veel producten te vinden - ga naar de Facebookpagina van Natuurlijk Versvoer

Untitled 1

Op deze website wil ik je graag meer vertellen over de beschikbare producten en informatie van vers voer. Natuurlijk Vers Voer is een kleinschalige webwinkel gespecialiseerd in vers voeding voor je hond. Ik kan je voorzien van voedingsadvies en lever daarnaast de benodigde producten die daarop aansluiten. Mijn bedrijf is voorstander van het geven van een volledig vleesproduct aan de hond.

Assortiment

Het volledige assortiment bestaat uit compleet vers vlees (KVV). Zonder kunstmatige toevoegingen. Gluten en granen vrij. Diversen kauwartikelen en snacks. Uiteraard ook weer zonder kunstmatige toevoegingen. Gluten en granen vrij. Alles is 100% natuurlijk en vrij van chemische middelen. De producten worden uitsluitend bezorgd of verzonden. Het is niet mogelijk producten af te halen.

Website realisatie en ontwerp door 1322 Design